Tuesday, September 28, 2010

Blog Bukan Tempat untuk Menghentam

Assalamualaikum..

Rasanya belum terlambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya to all my customer (yang bukan customer tapi nak sekodeng blog ni pun termasuk la jugak -- atas dasar sesama Islam). Kalau ada yg perasan and follow blog ni from salah satu forum, sure terasa hangat.. Me and my fren pun terasa hangat jugak.. Tapi nak wat cam ner, we all just gelak membaca coretan tengah malam yang penuh emo tu.. Nak diulas, errmmm rasanya tak payah lah.. Jangan nak tambah api yang sedang panaskan.. Biarlah kami-kami ni tahu cerita sebenar..

Just nak clarify to all my customer.. Until batch 51, i tak pernah hilang barang samada kendalian UPS,DHL , POs laju atau Pos Express. Diulangi tidak pernah. Kalau ada pihak-pihak yang menuduh pihak-pihak berwajib di Malaysia mencuri barang-barang yang dihantar dari luar negara, i syorkan pergi sendiri dan lihat macam mana mereka berkerja. They are so friendly. 

So, to all my customer, thanks for your continuous support!! XoXo


No comments:

Post a Comment